atantot.be biedt u een lijst met leden die mogelijk interessant zijn voor uw onderzoek, gesorteerd op de dichtstbijzijnde steden en met een leeftijd die dicht bij de uwe ligt

Informatie over deze berekening onderaan deze pagina

Matchmaker voor succesvolle koppels

atantot.be is een handelsmerk van Research en is selectief een schoon goed van de Society die wordt gebruikt voor succesvolle matching, mannen en vrouwen die spiritueel bezig zijn en op zoek zijn naar de liefde van hun leven. Ons proces om u te helpen uw toekomstige partner te vinden, combineert geavanceerde methoden voor wervingsmanagers en zoekalgoritmen met matchmaking-intuïtie om een ​​holistische benadering voor elke zoekopdracht te creëren.

Om de inhoud van deze pagina te zien, moet je verbonden zijn


Registreren
Let op: goed om te weten

We gebruiken een redelijk complex matching-algoritme om de gebruikers te identificeren die het meest op u lijken.
De afstandsberekening is tussen de steden geregistreerd op ledenaccounts en op internet. Als u uw geolocatie niet heeft gepubliceerd, dan is de berekening gebaseerd op de coördinaten van de stad die u in uw profiel heeft opgeslagen en niet op de stad waar u zich bevindt, omdat dit in sommige gevallen anders kan zijn. U moet weten dat deze berekening en het resultaat om de volgende redenen niet exact kunnen zijn:

  • De berekening houdt geen rekening met de hoogte, die op sommige plaatsen de afstand kan beïnvloeden
  • Afstand is "vogelvlucht" en geen afstand over de weg
  • Locatie Breedtegraad / lengtegraad van een stad op basis van een punt (meestal het gemeentehuis van de stad). De afstand begint dus niet buiten de stad, maar in het stadscentrum. Dus de afstand tussen twee ver verwijderde profielen maar in dezelfde stad is bijvoorbeeld 0 km.

Gratis

100%

Gratis diensten

Ondersteuning

100% gratis

Luistermoderators

Serieus

kwaliteitsprofielen

Bevestigde kwaliteit

Bezoekers

Zeer bezocht

Het beste