Mijn Belgische Berichten


Nuttige hulp

Enkele handige tips


In het dagelijks leven praat je over jezelf, vertel je je verhaal. Altijd. Altijd.
Het schrijven van uw profiel op een datingsite verloopt op dezelfde manier. Verkopen is jezelf promoten, jezelf adverteren? Prijs het artikel waarin de voordelen van het product worden benadrukt? Helemaal niet. Een profiel schrijven op een datingsite is praten over jou, het beschrijft jou, met eenvoudige woorden, de jouwe. Nauwkeurig ook, want JIJ bepaalt wat je wilt laten zien.

Zeg gewoon wie u bent, vertel wat u kenmerkt, uw verwachtingen, uw favorieten. Wees positief (niemand wil een slecht gelikte beer ontmoeten). Praat over je hobby's, je trekt mensen aan die je . delen hobby's. Ga vooral niet vals spelen. Denk aan de persoon met wie je wilt daten: als je wilt houden zijn aandacht, wat zou je tegen hem zeggen? Wees niet bang om je hart te laten spreken, je gevoeligheid, om waar te zijn. Alle mensen die in jou geïnteresseerd zijn, zijn misschien niet je soulmate, je zult het moeten uitzoeken, maar je zult jezelf de kans geven om de nieuwsgierigheid te wekken van degene die je gelukkig zal maken. Omdat het vinden van Liefde op het Net een realiteit is die veel andere stellen hebben ervaren.

Het is jouw beurt, als je kiest.


Bent u uw identificatiegegevens vergeten?
Onthoud je gebruikersnaam en wachtwoord

Nog geen LID?


Atantot.be is een volledig GRATIS datingsite.
Om de verschillende functies van de site te gebruiken, moet u zich eerst registreren. Het is heel eenvoudig, GRATIS en het duurt maar een paar minuten...
Onmiddellijk na uw registratie kunt u gratis de leden van de dichtstbijzijnde site zoeken en contacteren, of de chat gratis gebruiken. Aarzel dus niet om je in te schrijven.

Registreer nu om lid te worden van onze community!

Gratis

100%

Gratis diensten

Ondersteuning

100% gratis

Luistermoderators

Serieus

kwaliteitsprofielen

Bevestigde kwaliteit

Bezoekers

Zeer bezocht

Het beste van België